Розділ Культура

Макс Кідрук презентував у Шепетівці свій новий роман

Автор 15 жовтня 2019, 17:15

Сьогодні, 15 жовтня, у приміщенні Шепетівської РДА український письменник, мандрівник і популяризатор науки Макс Кідрук презентував свою нову книгу з унікальним мобільним додатком та доповненою реальністю "Доки світло не згасне назавжди".

У романі розповідається про 2 сестри. Рута й Індія, попри незвичні імена, проживають цілком буденні життя: Індія навчається на лікаря, Рута закінчує одинадцятий клас. Усе раптово змінюється, коли через нещасний випадок гине наречений Індії. Раніше близькі сестри віддаляються, звинувачуючи одна одну в тому, що сталося. І саме тоді, коли, здавалося б, із конфлікту вже не виплутатися, Рута виявляє, що здатна впливати на реальність у снах. Невдовзі в її сновидіннях з’являються химерні тіні, і що ближче вони підступають, то дужче мерхне світло довкола дівчини. За нестримним бажанням повернути колишнє життя Рута не помічає, як кожен наступний сон стає дедалі темнішим.

Ця книга унікальна тим, що її доповнює спеціально розроблений додаток, який можна безкоштовно закачати у свій смартфон. Скачавши додаток у свій iphone 11 pro max читач зможе побачити місця, які описуються в романі. Та навіть поспілкуватися у чаті з головними героями книги.

photo 2019 10 15 17 32 13

Під час презентації була можливість придбати роман "Доки світло не згасне назавжди" за 150 грн та відразу отримати автограф у автора, або ж зробити з ним фото.

Довідка: Макс Кідрук автор книжок «Не озирайся і мовчи», «Жорстоке небо», «Твердиня», збірки оповідань «Заради майбутнього» та фантастичної дилогії «Бот». Два з трьох його останніх романів — «Зазирни у мої сни» і «Де немає Бога» — входили до короткого списку премії «Книга року ВВС». Твори перекладено польською, російською, німецькою та чеською мовами.

Народився 1 квітня 1984 року в селищі Володимирець Рівненської області. Навчався у фізико-математичному класі з посиленим вивченням іноземної мови. У 2001 році закінчив школу із золотою медаллю. Того ж року вступив на Механіко-енергетичний факультет в Рівненському університеті водного господарства (спеціальність «Теплоенергетика»). На третьому курсі почав працювати на російську компанію «АСКОН» програмістом. Займався розробкою CAD-систем. Бренд-лого Кідрука 2005 переїхав до Києва. Вступив до аспірантури НТУУ «КПІ» на Теплоенергетичний факультет. 2007 Максим Кідрук виграв грант на навчання за кордоном і виїхав на проживання до Стокгольма (Швеція), де вступив до аспірантури Королівського технологічного інституту. Почав мандрувати Європою. Впродовж 2007—2008 рр. побував у Фінляндії, Норвегії, Італії, Франції, Балтійських країнах.

Останнє редагування 17 березня 2020, 14:10

Відео

0
репостів
0
репостів