Розділ Культура

Шепетівчани привезли срібло із Всеукраїнського фестивалю жартівливої пісні

Автор 20 серпня 2019, 07:25

17-18 серпня на батьківщині переможцiв 5 сезону телевiзiйного проекту «Україна має талант» аматорського народного театру пiснi «Лісапетний Батальйон» – у селі П'ятничани, Чемеровецького району, Хмельницької області відбувся І Всеукраїнський фестиваль жартівливої пісні "Лісапет фест-2019". Побували там і шепетівчани.

У складі журі були: звісно, неповторна Наталія Фаліон, народна артистка України, телеведуча Оксана Пекун, продюсер, телеведучий та шоумен Ігор Кондратюк та народний артист України та народний кум Микола Янченко, а Ведучим даного дійства організатори запросили відомого гумориста Гриця Драпака.

Наші невгамовні співочі учасники народного аматорського колективу "Колорит" (кер. Ольга Башинська) і привезли додому перемогу - ІІ місце.

Принагідно колектив завітав після насиченого конкурсного дня на малу батьківщину керівника колективу О.Башинської у село Бурдяківці, що на Тернопільщині аби привітати усіх із Днем села.

Отож, вражень отримали на мільйон! Учасники колективу вдячні за підтримку начальнику відділу культури С.Джус, директору МБК В.Талімончук, а також Н.Білошицькій

За матеріалами Шепетівського будинку культури

0
репостів
0
репостів