Розділ Культура

Роман Мацола подарував шепетівчанам виступ відомого українського гурту

Автор 11 червня 2019, 13:34
Роман Мацола подарував шепетівчанам виступ відомого українського гурту На правах реклами

У Шепетівці змінили традицію відзначення Дня міста. Минулого року святкування організовували в останню неділю вересня, а цього року відзначили у другу неділю червня. Свято вирішили перенести ще у березні за рішенням депутатів Шепетівської міської ради, спираючись на віднайдені архівні дані про історію міста.

Проте восени чи влітку, а шепетівчани вже звикли, що до Дня міста народний депутат України Роман Мацола дарує виступ відомих українських зірок. Попередні роки Шепетівку з концертами відвідали «Антитіла», «ВВ» та Арсен Мірзоян. Хто ж виступатиме на цьогорічному святкуванні – обирали самі мешканці. 

Напередодні свята в соціальних мережах провели опитування. В ньому шепетівчани вказували, кого хочуть бачити цього року на святкуванні. З гуртами, яких найчастіше згадували у коментарях, почали домовлятися про приїзд. В результаті з Днем міста Шепетівки усіх мешканців та гостей привітав гурт «СКАЙ» та рок-гурт «М. Тюссо» з Одеси. 

«Дякую усім, хто був активний і відгукнувся на наше опитування. Ми хотіли дослухатися до ваших побажать і зробити свято дійсно приємним. Відверто, планували запросити лише один відомий гурт. Але частина людей вказали у коментарях, що хочуть також бачити на сцені свого земляка. Підказали нам про такий чудовий молодий гурт «М. Тюссо», соліст якого - Іван Мічковський - виходець із Шепетівки. Ми знайшли цих музикантів. І запросили їх також», - розповідає народний депутат України Роман Мацола. 

Сотні людей на святкуванні, щирі посмішки присутніх та запальна публіка під час концерту підтвердили – свято вдалося!

Останнє редагування 11 червня 2019, 14:12
0
репостів
0
репостів