Розділ Культура

Шепетівчани відзначили День матері та Міжнародний день сім’ї

Автор 15 травня 2019, 17:52

15 травня, з нагоди відзначення в Україні Дня матері та Міжнародного дня сім’ї, у міському будинку культури відбулись урочистості та святковий концерт. 

Заступник міського голови Наталія Стасюк, від імені міського голови Михайла Полодюка, міської ради та її виконавчого комітету, привітала шепетівчан зі святом. Вона зауважила, що материнська любов є безмежною і вічною та що дитина тоді насправді щаслива, коли зростає у родині, яка її любить та цінує. Наталія Василівна подякувала усім матерям за щоденну працю, любов та витримку. Також висловила подяку матерям славних воїнів, які віддали свої життя задля нашого мирного життя.

У залі були присутні матері наших земляків, які загинули у ході проведення антитерористичної операції та операції об’єднаних сил на сході України. Від імені міського голови, міської ради та виконавчого комітету Наталія Стасюк та вручила жінкам квіти та матеріальну допомогу для матерів:

  • Ігора Ляшенка – Семенчук Любов Володимирівну;
  • Валентина Драчука – Драчук Людмилу Михайлівну;
  • Олександра Тимошишина – Тимошишину Олену Семенівну;
  • Андрія Біленького – Біленьку Світлану Олексіївну;
  • Володимира Шевчука – Шевчук Ольгу Яківну;
  • Ярослава Давидова – Давидову Світлану Романівну;
  • Ярослава Кревогубця – Кревогубець Світлану Іванівну;
  • Василя Кашлакова – Кашлакову Галину Петрівну;
  • Максима Коваля – Кирилевич Наталію Анатоліївну;
  • Анатолія Андрощука – Андрощук Віру Федорівну;
  • Олександра Слободяна – Слободян Світлану Михайлівну.

Начальник відділу у справах сім’ї та молоді управління у справаї сім’ї, молоді та спорту Алла Гайдай відзначила багатодітні сім’ї грамотами та подарунками від магазину https://jhiva.com.ua/ за батьківське піклування, виховання, розвиток і успішне зростання дітей. Нагородили шість таких родин: Лавруків Віктора та Валентину, Пасічників Олександра та Вікторію, Діхтярів Анатолія та Оксану, Пасічників Павла та Аллу, Ратушних Володимира та Юлію, Багнюків Сергія та Валентину.

Далі начальник служби у справах дітей Катерина Купрацевич вручила подарунки та грамоти чотирьом прийомним сім’ям, які зараз функціонують у Шепетівці та виховують двять дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування. В Шепетівці є чотири таких прийомних сім’ї: Шишові Валерій та Людмила, Вознюки Владислав та Ольга, Сахненко Сергій та Олена та  Шевчук Тетяна.

Насамкінець начальник відділу культури Світлана Джус привітала зі святом та відзначила грамотами і подарунками творчі сім’ї Шепетівки, які є творчими династіями, здобувають перемоги та звання на творчих конкурсах, навчають та передають свої уміння прийдешнім поколінням.

Також почесними грамотами Хмельницької обласної державної адміністрації були нагороджені матері, які виховують прийомних дітей.

У ході концертної програми гостей свята вітали танцювальні та вокальні колективи міського будинку культури та навчальних закладів Шепетівки.

Бібліотекарі міста, вчителі та учні ДХШ долучилися до заходу і влаштували святкову інсталяцію. 

За матеріалами Відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Шепетівської міської ради

Останнє редагування 15 травня 2019, 20:08
0
репостів
0
репостів