Розділ Культура

Відновлено малу актову залу міського будинку культури

Автор 20 грудня 2018, 22:27

Сьогодні у міському будинку культури, після проведеного ремонту,  відбулось відкриття малого актового залу для проведення камерних заходів. З цієї нагоди для усіх дітей-учасників колективів міського будинку культури від 4-х до 8-ми років, учасники народного аматорського театру-студії «Браво», підготували театралізоване дійство. Також дітей розважала Зима, Святий Миколай, казкова фея, ангели та казкові лісові жителі.

Заступник міського голови Наталія Стасюк привітала усіх учасників заходу з Днем Святого Миколая та прийдешніми святами. Помічник народного депутата України Романа Мацоли Ірина Топчій також звернулася до присутніх з вітальним словом.

Участь у святкових заходах до Дня Святого Миколая взяли учасники хореографічної студії «Тріумф», естрадного аматорського театру танцю «Віват», зразкового театру естрадної пісні «Водограй» та студії раннього естетичного розвитку «Пізнайко».

Діти переглянули лялькову виставу, грали з Миколаєм та казковою феєю у веселі  ігри та прикрашали ялинку.

Відновлення  функціонування малого актового залу стало можливим завдяки капітальному ремонту правої сторони покрівлі даху міського будинку культури. На це з міського бюджету виділено та профінансовано кошти в сумі  385 тисяч гривень. Косметичний ремонт залу проведено силами працівників міського будинку культури.

За матеріалами Відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Шепетівської міської ради

0
репостів
0
репостів