Розділ Культура

Відбувся благодійний концерт учнів шкіл міста на допомогу онкохворим дітям

Автор Динисюк Аліна 28 квітня 2017, 18:31

Управлінням освіти, лідерами учнівського самоврядування за підтримки міського будинку культури було організовано благодійний марафон по збору коштів для юних шепетівчан, які знаходяться на лікуванні. Учасниками заходу були творчі колективи навчальних закладів міста та ЦДЮТ.

Найбільше долучилися до благодійної акції предствник народного депутата Р. Мацоли Топчій Ірина та зразковий колектив спортивно-бального танцю «БРАВО»-керівник Кучер Діана.

Сьогодні ми звертаємося до тих, хто вміє співчувати, хто вміє допомогти. Жертвуючи на благодійність, ти твориш добро, робиш когось щасливішим та радіснішим в житті. Людям властиво бути вдячними за надану допомогу. Нехай вони ніколи не дізнаються Вашого імені — та їх добрі думки, позитивна енергетика зроблять свою справу.

У ході марафону було зібрано 3480 грн. Суму поділено на три рівні частини (по 1160 грн кожному) і вже була передана представникам сім'ї Каширіна Віталія та Кокоріної Софії. Кузмінчуку Олексію, батьки якого не мали змогу прийти на концерт, кошти вже перераховано на особистий рахунок.

Це найменше, що ми можемо зробити сьогодні і так важливо бути щирими у цій допомозі. Страшна статистика важких дитячих захворювань не тільки у нашому місті. Саме тому ми хочемо, щоб ця хвиля благодійності на припинялася.

На благодійність надихає творчість! Саме під таким гаслом пройдуть концерти у 2017 році. Сподіваємося, вони будуть надихати всіх нас лише на добрі та благородні справи!

Фотозвіт із концерту
0
репостів
0
репостів