Розділ Культура

Олександр Царик презентував нову збірку поезій

Автор 19 березня 2017, 00:43
17 березня в міській бібліотеці №1 відбулася презентація нової збірки поезій "Калиновий гай" відомого шепетівського поета і кразнавця, члена Національної спілки журналістів України Олесандра Царика.

На презентації були присутні секретар Шепетіської міської ради Кікоть М.Ю., начальник відділу культури Джус С.М., головний спеціаліст відділу у справах сім'ї, молоді та спорту Гайдай А.О., в.о. директора літературно-меморіального музею М. Островського Сміховський В.В., директор ЗОШ №8 Курганський О.О., директор ЦРБ ім. М. Коцюбинського  Візюк Л. І., а також бібліотекарі міста, методисти управління освіти, давні друзі та колеги відомого поета.

Збірка "Калиновий гай", як зазначив сам автор, видана за сприяння Шепетівської міської ради. У своєму виступі Микола Кікоть відзначив, що міська рада і надалі буде сприяти розвитку талановитих людей міста. А Світлана Миколаївна Джус розповіла, який саме вірш зі збірки став поштовхом до видання нової книги поета. Також прозвучало багато щирих та добрих слів від гостей свята. На презентацію з м. Нетішин приїхав давній друг Олександра Царика - поет, перекладач, краєзнавець, автор і виконавець бардовських пісень Віктор Павлович Гусаров. Друзі багато згадували, жартували,читали вірші.

У подарунок  автору "Калинового гаю" свою нову поезію представив поет-аматор Дмитро Воронюк.

Бібліотекарі та гості читали вірші, спілкувались, ділились спогадами, бажали автору видання нових поезій та нових краєзнавчих досліджень. 

Бібліотека також отримала приємні подарунки. Фонд книгозбірні поповнився на дві книги, одна з яких презентована в.о. директора літературно-меморіального музею М. Островського Сміховським В.В. - "Шепетівщина від найдавніших часів до сьогодення" та подарунок від колег з ЦРБ - збірка сучасних творів.

За матеріалами Шепетівської міської бібліотеки №1
0
репостів
0
репостів