Розділ Культура

Шепетівчани відзначали День Гідності та Свободи

Автор 24 листопада 2014, 23:34
Шепетівчани відзначали День Гідності та Свободи shepetivka-rada.gov.ua
Цьогоріч український календар державних свят поповнився іще одним святом. 21 листопада оголошено указом Президента України Днем Гідності та Свободи. У зв’язку із цим, на завершення робочої неділі, у міському будинку культури відбувся благодійний концерт: «Українець – це на все життя».
Участь у заході взяли керівники міської ради, посадові особи місцевого самоврядування, очевидці революційних подій, представники громадських об’єднань, релігійних конфесій, молоді та громадськість міста.

Концерт організовано за підтримки учнівського самоврядування міста Шепетівки, кращих колективів будинку культури та вихованців музичної школи міста.

Серед керівництва міста та району на свято завітали секретар міської ради Михайло Полодюк та голова районної державної адміністрації Микола Дорощук.

Михайло Іванович подякував усім присутнім за те, що взялися за таку благородну справу як пошук коштів та усього самого необхідного для потреб бійців АТО.

Окрім цього, очільник міста зауважив: «Я як батько двох дітей увесь час хвилююся, чи даємо ми гідне виховання підростаючому поколінню. Адже мине десяток років і саме ви, дорога молодь, будете будувати майбутнє України. Сьогоднішній захід підтверджує, що нам є чим пишатися, у нас підростають гідні послідовники, які стоятимуть на захисті гідності та свободи рідної держави - України. Щиро дякую усім вам і кожному окремо, за те, що самоорганізовуєтесь та показуєте приклад для нас дорослих, що таке істинна любов до рідного краю і держави.»

Під час концерту гості свята насолоджувалися народним фольклором, хітами національної та патріотичної пісні, вокальними талантами міста та району. Щоразу виступаючі зривали хвилю емоцій та оплесків. Що ж до благодійної складової, то на першому поверсі у фойє і у самій залі стояли скриньки для збору благодійної допомоги воякам АТО.

Також захід підтримали кращі майстри ручної роботи. Завдяки їх старанням перший поверх міського будинку культури ряснів цього дня роботами із ЦЕНТУМу, шкіл художнього та образотворчого мистецтв.

Отож, зважаючи на підтримку громади та гостей міста, щиро віримо, що дана ініціатива буде підтримана та підхоплена у майбутньому, але її метою вже будуть потреби розвитку держави, а не боротьба за власну незалежність, яку вибороли наші пращури та яку ми нікому й ніколи не віддамо.
0
репостів
0
репостів