Розділ Культура

Дитяча театральна студія "Дивовижні" поставила виставу за мотивами казки Г. Х. Андерсена

Автор 23 травня 2024, 13:00

Вчора, 22 травня, у Шепетівському міському будинку культури дитяча театральна студія "Дивовижні" поставили виставу за мотивами Ганса Крістіана Андерсена «Дюймовочка».

Ще одна премʼєра, ще одна вистава, яка увійшла в історію «ДивовиЖних». Юні артисти продемонстрували майстерну гру та вдихнули нове яскраве життя у стару та добре відому казку. Дякуємо усім учасникам театру за старанність та яскравий виступ, глядачам за прекрасні емоції та позитивний настрій під час вистави. Дякуємо за розуміння та допомогу у постановці вистави керівнику народного аматорського театру танцю «Віват» Олені Новомодній та керівнику зразкового дитячого театру естрадної пісні «Водограй» Ларисі Полуденко. А також особлива подяка ЗСУ за кожен день, за можливість працювати і розвивати таланти наших дітей! Разом до перемоги!!!

Вистава розповіла про дивовижну дівчинку. Вона була така маленька, що її нарекли Дюймовочкою. На жаль чудовій маленькій дівчинці дуже скоро довелося покинути свою добру матусю і свій рідний теплий дім. Дюймовочку викрала мерзенна Жаба, щоб оженити дівчинку зі своїм сином, прожерливим та лінивим Брекекексом.

Красивий Жук допоможе Дюймовочці втекти від огидних Жаб. Потім дівчинка потрапить у нірку метушливої та розважливої Миші і стане нареченою багатія Крота. А від нелюбого її врятує добра Ластівка, яка перенесе її в дивовижну країну, де мила, добра і чуйна Дюймовочка зустріне свого прекрасного Принца.

Дякуємо нашим захисникам за можливість жити і творити! В руках у артистів розписаний прапор від наших земляків, що боронять наш спокійний сон на передовій, як знак вдячності за постійну підтримку та допомогу! Наші творчі колективи постійно і наполегливо працюють, щоб хоч трохи підтримати тих, хто захищає нас з вами! Працюємо далі! Слава Україні!

Останнє редагування 23 травня 2024, 13:07
0
репостів
0
репостів