Розділ Культура

У Судилкові відбувся благодійний концерт пам'яті Володимира Івасюка

Автор 27 березня 2024, 00:04

«ПІСНЮ ТУ ВІЗЬМУ СОБІ НА СПОМИН, ПІСНЯ БУДЕ ПОМІЖ НАС»  — лірично-пісенна тема, яка обʼєднала жителів Судилківської громади на творчому благодійному заході, приуроченому памʼяті Володимира Івасюка.

У сільському будинку культури слухали безсмертні хіти геніального митця у виконанні талановитих і творчих працівників культури, аматорів сцени закладів культури Судилківської сільської ради та усі РАЗОМ донатили на ЗСУ.

Володимиру Івасюку - 75, березень - його весна. За фахом медик, за покликанням-скрипаль, піаніст, віолончеліст, гітарист, автор пісень. Геніальність - його все! Пісні Володимира Івасюка, його мелодії розлетілись по білому світу, вони не вмирають, вони живуть серед нас. Їх не просто співають, їх промовляють і душа, і серце.

У програмі концерту прозвучали невмирущі шлягери «Червона рута», «Пісня буде поміж нас», «Я піду в далекі гори», «Дві скрипки», «Тільки раз цвіте любов». Кожна пісня торкалася душі, а «Балада про мальви» просто торкнулася самого серця :

« О, мамо рiдна, ти мене не жди, Менi в наш дiм нiколи не прийти.

З мойого серця мальва проросла,

I кров’ю зацвiла.

Не плач же, мамо, ти ж бо не одна

Богато мальв насiяла вiйна…»

Усі присутні хвилиною мовчання вшанували памʼять Захисників України, тих, хто не повернувся на рідні пороги з пекельних доріг війни, хто віддав життя за кожного з нас.

У ході творчого благодійного заходу на потреби військових було зібрано 20 745 грн. 

Дякуємо всім, хто взяв участь у заході, хто прийшов і допоміг, адже кожна гривня важлива!

Громадо, разом ми - сила! Це неодноразово доведено нашими спільними корисними справами.

За можливість зібратися сьогодні дякуємо ЗСУ!

Судилківська сільська рада

Останнє редагування 27 березня 2024, 00:09
0
репостів
0
репостів