Розділ Культура

У Шепетівці юнаки та дівчата читали Шевченка при свічках

Автор 09 березня 2024, 12:02

З нагоди 210-річчя від дня народження Тараса Григоровича Шевченка, чиє життя, діяльність і творчість стали символом української ідентичності, а день його народження за значущістю наближається до національного свята, відбулись літературні читання при свічках “Світло слова”.

У читаннях взяли участь активісти Молодіжної ради Шепетівської територіальної громади. Молоді люди мали можливість продекламувати твори Кобзаря та поділитися своїми поетичними рядками, адже серед нашої молоді багато талантів, які мають поетичний хист.

Пащук Анна та Дячук Софія розкрили свої таланти та поділились своїми авторськими віршами, доповнюючи атмосферу заходу своєю унікальністю та емоційністю. Вони розчулили серця присутніх своїм талантом та вмінням виразно передавати почуття через слово.

Цікаві факти з життя Тараса Шевченка, які були розкриті під час заходу, додавали колориту та глибини розумінню поета і його творчості. Кожен факт, кожна історія створювали повнішу картину життя та діяльності великого митця.

Під час поетичного вечора його учасники спілкувалися про життя українського поета, прозаїка й живописця, говорили по його громадську діяльність, декламували вірші, читали твори Тараса Шевченка та інших українських авторів.

Шепетівська міська рада

Останнє редагування 09 березня 2024, 13:30
0
репостів
0
репостів