Розділ Культура

У Шепетівці варили борщ у режимі онлайн з Канадою

Автор 18 травня 2023, 22:57

Борщ, вишиванка та файні господині... що спільного? Правильно, це все наше рідне, українське! І сьогодні, в День вишиванки, файні українські господині ладнували смачнезний український борщ у гостинній ресторації "Колиба". А все тому, що у режимі онлайн відбулося Міжнародне приготування борщу Україна-Канада.

До зустрічі доєдналися:

  • Майя Онищук – директор ХОНМЦКіМ, заслужена артистка України;
  • Наталія Стасюк – начальник відділу сімʼї, молоді та спорту Шепетівської міської ради;
  • Людмила Легка – викладач Шепетівської музичної школи;
  • Катерина Джус – волонтерка, яка проживає у місті Торонто (Канада).

Окрім варіння борщу всі присутні мали змогу взяти участь у майстер-класі з в'язання намітки від керівниці арт- майстерні "Рукотвір" Ольги Плахтій. А на головах наших господинь хустки були пов'язані різними техніками викладу теж руками майстрині.

Гарний настрій гостям заходу створив народний аматорський вокальний ансамбль "Колорит" (кер. Ольга Башинська). Також сьогодні, спеціально до свята ми приготували "Дефіле у вишиванках", де ознайомили усіх присутніх з старовинним, автентичним та стилізованим українським вбранням.

В цей час наші господині зварали запашний український борщ. І в Україні і в Торонто він вдався на славу! Таку душевну атмосферу нам дарував колоритний та вже улюблений для багатьох заклад - ресторація "Колиба", де до борщу гостей пригощали дуже смачними запашними пампушками та хлібом, що печуть невтомні ручки господинь кухні. Рекомендуємо Вам теж спробувати!

Шепетівський міський будинок культури

0
репостів
0
репостів