Розділ Культура

Лавринівський будинок культури отримав нове приміщення

Автор 16 березня 2023, 13:43

Приємна подія відбулася в житті культурної спільноти Ленковецької громади. В непростий період життя, в умовах воєнного стану виконавчим комітетом сільської ради було прийнято рішення про переведення будинку культури села Лавринівці з аварійного в комфортне приміщення адміністративного будинку. Переходу передував ремонт, проведений власними силами працівників.

Тепер до культурно-освітніх послуг жителів Старобейзимського старостинського округу просторі приміщення з обладнаною глядацькою залою, дитячою ігровою, кімнатами для гурткової роботи, кімнатою історії та побуту села.

В день відкриття до Лавриновець з подарунками та найкращими побажаннями у праці в новому приміщенні завітали заступник сільського голови Олена Волошина, провідний спеціаліст відділу освіти, культури, молоді, спорту та туризму Лідія Богурська, староста Старобейзимськорго старостинського округу Лариса Окаянюк та працівники закладів культури громади.

За дорученням сільського голови Юрія Криворчука було вручено сертифікат на суму 10 тисяч гривень із бюджету громади для придбання сценічних костюмів для аматорів сцени, який з радістю і вдячністю прийняли директор будинку культури Людмила Ряба, художній керівник Валентина Ковальчук та учасники вокального гурту «Лілея».

А ще в цей день всі присутні відчули нову якість звучання пісень, поезії, музики, жартів від аматорів Лавриновець та колег-культпрацівників.

Ленковецька об'єднана територіальна громада

0
репостів
0
репостів