Розділ Культура

У Ізяславі при свічках відбувся благодійний концерт на підтримку ЗСУ

Автор 21 листопада 2022, 14:01

Цими днями для мешканців Ізяславщини випала можливість не лише допомогти Збройним Силам України, а й послухати наживо українську музику. Так, в Ізяславському будинку культури відбувся благодійний концерт на підтримку наших воїнів.

Після повномасштабного вторгнення окупантів на територію миролюбивої України кожен свідомий українець має вибір: або ти в Збройних Силах України, або безупинно допомагаєш Збройним Силам України. Адже саме нашим відважним захисникам ми завдячуємо за кожен світанок.

Захід зібрав шанувальників і прихильників талантів місцевих творчих колективів та виконавців, а вони, у свою чергу, подарували глядачам цікаву подорож у казковий світ музичного мистецтва.

Цього разу формат концерту був неординарним. Імпровізована сцена холу будинку культури, висвітлена свічками, створила неймовірну атмосферу таємниці та краси. Кожен номер – то яскрава окраса миттєвостей програми.

Своїми талантами глядачів радували Микола Коваль, Олександр Янчук, Володимир Левченко, Ігор Костюк, інструментальний ансамбль Ізяславського будинку культури.

Гра на гітарі та скрипці вкотре продемонструвала, що музика здатна зачепити найпотаємніші струни нашого серця. А Іван Зеленський порадував віртуозною грою на баяні. Присутні надихались поезією Лариси Дем’янчук.

Завершився тематичний захід спільним виконанням Гімну України.

Присутні глядачі могли відпочити, насолодитися піснею, поезією та музикою, адже все це, що від душі та істинно рідне серцю українця, проймало до сліз усіх присутніх слухачів, об’єднуючи вірою, що ми особлива та сильна нація, йдемо вірною дорогою до Перемоги під єдиним мирним небом. І щиро віримо, що вже скоро українські пісні зазвучать по-новому – пісні України, яка перемогла окупантів.

Свято творчості, яке пройшло у стінах будинку культури при свічках у надзвичайно теплій, високодуховній атмосфері, залишиться у пам‘яті кожного, хто став учасником дійства. Жителі нашої громади вкотре довели, що небайдужі до потреб української армії і готові допомагати матеріально.

Цього разу вдалось зібрали 17 тисяч гривень. Кошти від благодійного концерту передадуть на потреби наших воїнів-земляків.

Дякуємо всім, хто долучився до заходу, в чиїх серцях любов до України. Наші кроки, наша згуртованість наближають таку жадану Перемогу!

Ізяславська міська рада

Останнє редагування 21 листопада 2022, 14:30
0
репостів
0
репостів