Розділ Культура

Завтра у шепетівському музеї запрацює виставка "Азовсталь. Світло переможе"

Автор 07 серпня 2022, 17:35

Відзавтра шепетівський Музеї пропаганди матиме честь приймати виставку "Азовсталь. Світло переможе". Про це повідомили музейники у себе на сторінці.

Азовсталь… Для України і світу це більше, ніж слово чи назва. Сьогодні це символ віри, незламності та стійкості. Захисники Азовсталі показали всьому світу хто такі українці та за що ми боремося. Вони стали тим сонячним променем, який прорізає стіну мороку та страху, тим запевненням, що Світло обов'язково переможе.

Світлини Дмитра Козацького "Ореста", якого назвали "Очима Азовсталі", що відкрили очі всьому світу на безпрецедентні мужність, відвагу і жертовність наших Воїнів, вже стали легендарними.

Виставка цих світлин, співорганізатором та куратором якої є знаний рівненський фотограф Олександр Харват, була презентована в багатьох знакових місцях країни, зокрема на рідній для "Ореста" Житомирщині та Рівному (навчався в Острозькій академії).

Відзавтра честь приймати виставку "Азовсталь. Світло переможе" має і наш музей. Тому всі, кому небайдужі Люди, що ціною власного життя рятували дітей та жінок, що ділилися останніми крихтами хліба та краплями води, що попри нестерпний біль ішли в бій за нас із вами, можуть прийти на цю виставку.

Прийти, щоб віддати шану їх подвигу та пам'яті, підтримати тих, хто зараз в полоні ворога. Подивитися в їх очі і побачити там перемогу. Вийти і з подвійними силами працювати задля перемоги. Бо тільки так ми переможемо і тільки так їхній Чин буде вшанований.

Пам'ятаємо і шануємо наших Героїв, боремося за них. Тримаємо стрій. Працюємо на перемогу. І тоді все буде Україна.

Виставка працює з 08.08.2022 до кінця серпня.

Години для відвідування з 9.00 до 17.00.

0
репостів
0
репостів