Розділ Культура

У будинку культури дякували матерям Героїв Шепетівщини

Автор 29 липня 2022, 13:19

28 липня у малій залі Шепетівського міського будинку культури пройшов літературно-музичний вечір «За тебе сину помолюся…». На заході було запрошено матерів героїв Шепетівщини, що поклали своє життя, відвойовуючи нашу державність.

П'ять місяців. Після восьми років. Війна не зламала Україну і не зламає. Не зупинила життя в нашій державі та не зупинить. І точно не зробить нас заручниками того жахіття, яке окупанти принесли в нашу країну. Після всього, що пройшов наш народ, після всього, чого ми навчилися за століття, українці ніколи не віддадуть незалежності. Переможемо! Це слова нашого президента.

Лунали слова щирої вдячності кожні, яка виростила та виховала захисника-героя! Вірші учасників Шепетівської літературно-мистецької студії «Доля» звучали у виконанні авторів Марії Карнаух, Олени Кравчук, творчих працівників Ольги Плахтій, Любові Манійчук, Юлії Рабчевської та учасниць народного аматорського театру «Браво» (кер. Галина Червінська) Анни Кректун, Олександри Гуляєвої та Божени Басюк.

Танцювальні композиції дарували учасники народного аматорського театру танцю «Віват» (кер. Олена Новомодна). Мелодії скрипки лунали у виконанні Лери Юзлової учасниці ансамблю скрипалів «Експромт» (кер. Олена Кабацій).

Низький, доземний уклін і щира дяка Вам, матері, за ласку, недоспані ночі, молитви, за терпіння, витримку, мудрість, любов і мужність, за те, що виховали своїх дітей справжніми патріотами та захисниками своєї держави! Ми продовжимо справу Ваших дітей і збережемо пам'ять про них. Ми не пробачимо Ваші сльози! 

Шепетівський МБК

0
репостів
0
репостів