Понеділок, 11 жовтня 2021 — Сайт міста Шепетівка

14 жовтня ми відзначатимемо славне свято — День захисників і захисниць України. І це чудовий привід, щоб більш детально розповісти про тих, хто у перші дні і місяці війни став на захист цілісності нашої держави.

На засіданні Кабінету Міністрів України 11 жовтня внесли зміни до постанови №1236, які передбачають посилення правил для пасажирських перевезень у регіонах, де встановили “жовтий”, “помаранчевий” або “червоний” рівень епіднебезпеки.

Сьогодні під керівництвом голови ОДА Сергія Гамалія та його заступника Сергія Ткачука проведено позачергове засідання комісії ТЕБ і НС ОДА щодо обговорення виникнення надзвичайної ситуації пов’язаної з відсутністю постачання природного газу для установ, організацій та комунальних неприбуткових підприємств, що фінансуються з державного або місцевого бюджетів на осінньо-зимовий період 2021/2022 років.

Школярі змагалися у влучності стрільби з пневматичної зброї
Розділ Спорт

8 жовтня у приміщенні тиру НВК №1 відбулися традиційні змагання зі стрільби з пневматичної зброї серед команд навчальних закладів Шепетівської міської територіальної громади. Захід відбувся з нагоди Дня захисників та захисниць України, Дня Українського козацтва.

Пліщинська громада відсвяткувала День села
Розділ Події

8 жовтня жителі села Пліщин Шепетівської ТГ, що на Хмельниччині, святкували День села. Гості та місцеві жителі мали змогу насолодитися святковим концертом, взяти участь у тематичних розвагах, зробити чудові світлини в осінніх фотозонах, а малеча вдосталь розважилася на атракціонах.

Хмельницька ОДА інформує: станом на 13.00 11 жовтня в Хмельницькій області зареєстровано 100412 лабораторно підтверджених випадків COVID-19. З них 4668 - діти, 5077 - медпрацівники.

Укрзалізниця до Дня захисників і захисниць України з 12 по 18 жовтня призначає курсування 15 додаткових поїздів. Є серед них і такі, які зупинятимуться у Шепетівці.

Крадії «поклали око» на металеві вироби для сміття біля гуртожитку Цукрового комбінату. Зловмисники планували поживитись коштами від збуту металу. Натомість їм доведеться відповідати за протиправне перед Законом.

0
репостів
0
репостів