Розділ Події

Пліщинська громада відсвяткувала День села

Автор 11 жовтня 2021, 13:28
Пліщинська громада відсвяткувала День села Фото Шепетівської міської ради

8 жовтня жителі села Пліщин Шепетівської ТГ, що на Хмельниччині, святкували День села. Гості та місцеві жителі мали змогу насолодитися святковим концертом, взяти участь у тематичних розвагах, зробити чудові світлини в осінніх фотозонах, а малеча вдосталь розважилася на атракціонах.

Привітати мешканців села зі святом завітали народний депутат України від партії «Слуга народу» Копанчук О. Є., заступник голови Шепетівської міської ради Янушевський В.В., заступник голови Шепетівської РДА Лінник Н. М., депутати міської ради Павло Алілуйко, Володимир Сасюк, Максим Бондарєв, Наталія Яковлева, староста села Пліщин Квітницька Т.В.

Відзнаки міської ради отримали найактивніші мешканці громади, підприємці, меценати. Також, було відмічено і нагороджено цінними подарунками багатодітні сім'ї, сім'ю в якій народилася двійня, довгожителя села Пліщин Хмельничого Василя Ксенофонтовича та жителів кращих господарств села. Відзначили також власниць найквітучіших обійсть, наймолодшого та найстаршого мешканців громади. Атмосферу свята доповнили осінні фотозони та душевні номери творчих колективів громади. 

У своїх виступах усі запрошені гості відзначили, як селище Пліщин поступово розвивається та перетворюється на гарне, сучасне село, яке не старіє, а молодіє, набуває життєвого досвіду та досягає нових висот.

0
репостів
0
репостів