Субота, 15 квітня 2017 — Сайт міста Шепетівка
Юні шепетівські науковці не пасуть задніх
Розділ Освіта

За інформацією Хмельницького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, у січні-лютому 2017 року в нашій області було проведено ІІІ етап учнівських олімпіад з 19 навчальних предметів. Участь у ньому взяли 1511 школярів. Майже половина з них була нагороджена дипломами І–ІІІ ступенів, а 61 учневі це дало право представити нашу область на Всеукраїнському етапі.

В ніч на 14 квітня поліціянтами у Шепетівці зафіксовано два пограбування. У одному випадку не пощастило власнику гаража по вулиці Гончарова, у іншому - власниці магазину по вулиці Островського.

Шепетівчани взяли участь у Чемпіонаті України з Комбат Дзю-Дзюцу
Розділ Спорт

1-2 квітня 2017 р на манежі ЦСК ЗСУ м.Київ, відбувся VІІ Чемпіонат України з Комбат Дзю-Дзюцу серед чоловіків, юніорів, юнаків та молодших юнаків. У змаганнях приняли участь понад 350 спортсменів з 16 областей України. Організатором змагань виступила - Федерація Комбат Дзю-дзюцу України за підтримки Міністерства молоді та спорту України.

Чи «викидали» побитого Павку Корчагіна з буфету?
Розділ Інше

Вісімдесят п’ять років тому вперше було розпочато видання роману «Як гартувалася сталь». Першу частину друкуватиме радянський літературно-художній журнал «Молодая гвардия». Утім, досі мало хто звертає увагу на те, наскільки з часом, упродовж численних перевидань у 1930-х – 1980-х, змінився первісний текст роману «Як гартувалася сталь». Володимир Ковальчук спеціально для «ГалІнфо» дослідив це питання, для чого порівняв журнальну версію 85-річної давнини з книжковим перевиданням 1979 року.

0
репостів
0
репостів