Поблизу Шепетівки затримали чоловіка, що пограбував сільський магазин

Автор 15 листопада 2021, 12:23

55-річний гастролер з Житомирщини проник до сільського магазину поблизу Шепетівки, заволодів продовольчими товарами та грошима з каси й утік. Втім, вже за кілька днів його викрили поліцейські.

Правоохоронцям інформація про крадіжку надійшла 8 листопада. До поліції звернулась власниця магазину у с. Рилівка, що на Шепетівщині. Жінка повідомила, що вночі до її крамниці проникла невідома особа.

Під час огляду місця події співробітники слідчо-оперативної групи встановили, що зловмисник проник до приміщення магазину шляхом пошкодження вікна та зриву навісного замка. Після чого невідомий скоїв крадіжку грошей та продовольчих товарів.

Поліцейські провели ряд заходів по встановленню особи, причетної до даного злочину.

В поле зору правоохоронців потрапив 55-річний мешканець с. Забара, що на Житомирщині. За інформацією колег із сусідньої області чоловік ніде не працював, раніше промишляв крадіжками.

В ході проведення перевірки даної інформації поліцейські встановили, що фігурант в період скоєння злочину перебував на території Шепетівського району.

Під час зустрічі з правоохоронцями він видав викрадене майно та розкаявся у скоєному.

Наразі слідчі Шепетівського РУП розпочали кримінальне провадження за ознаками ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка, поєднана з проникненням). Санкція дано статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 6 років. Слідство триває.

Шепетівське районне управління поліції

Останнє редагування 15 листопада 2021, 12:26
0
репостів
0
репостів