Вкрали відео-реєстратор на очах власника автомобіля

Автор 23 жовтня 2021, 12:59

Слідчі Шепетівського РУП оголосили підозру двом шепетівчанам у грабежі, вчиненому за попередньою змовою групою осіб, поєднаному із проникненням. Наразі зловмисникам обрано запобіжний захід – тримання під вартою.

Подія відбулась у квітні поточного року у с. Судилків, що на Шепетівщині. Пізно ввечері 34 – річний раніше судимий мешканець м. Шепетівка підмовив свого 19-річного знайомого викрасти відео-реєстратор з автомобіля місцевого жителя.

Чоловіки під’їхали до автівки потерпілого, що припаркувався біля місцевого магазину. Аби приховати обличчя – закрили їх медичною маскою. Не зважаючи на свідків та власника транспортного засобу, один зі зловмисників через вікно переднього пасажирського сидіння проник в салон автомобіля, звідки шляхом ривка викрав автомобільний відео-реєстратор.

Тим часом інший очікував у своєму авто. Відразу після скоєного спільники залишили місце події. Згодом викраденим розпорядились на власний розсуд.

248360885 256747413084168 933731249381795248 n

Слідчі Шепетівського РУП за даним фактом розпочали кримінальне провадження за ознаками ч.3 ст.186 Кримінального Кодексу України – грабіж, вчинений за попередньою змовою та з проникненням у сховище.

Осіб, причетних до злочину поліцейські встановили, провели ряд гласних та негласних слідчих дій. Наразі обом зловмисникам вже оголошено про підозру.

За свої дії чоловіки предстануть перед судом. До речі, не вперше, адже раніше їх було засуджено за хуліганські дії.

Шепетівське районне управління поліції

0
репостів
0
репостів