Неочікувано прийшла зима

Автор 26 листопада 2013, 21:44

У ніч з 25 на 26 листопада внаслідок ускладнення погодних умов на окремих трасах Хмельницької області утворилися снігові замети до 25 сантиметрів. На аварійно-рятувальні роботи кинуто понад 100 одиниць техніки. Про це повідомив у Головному управлінні ДСНС України в Хмельницькій області.

За даними відомства, за минулу добу через різке погіршення погоди виникли проблеми з енергозабезпеченням об’єктів життєдіяльності, а на окремих ділянках трас виникли дорожні затори.

Зокрема, на автодорозі Хмельницький — Кам’янець-Подільський поблизу села Гуменці в заметах застрягли 27 вантажних автомобілів.

Крім того, у зв’язку з погодною стихією на ділянках доріг Стрий — Тернопіль — Кіровоград — Знам’янка, Житомир — Чернівці працівники обласної ДАІ тимчасово обмежили рух транзитного вантажного транспорту.

У зв’язку з цим водіїв закликали утриматися від поїздок, а за крайньої необхідності — брати з собою теплі речі та необхідний провіант.

У ДСНС також повідомили, що за останню добу в містах Шепетівка і Хмельницький спостерігалося підтоплення територій. Були проведені роботи з відкачування води. Всього відкачано 627 кубометрів води.

Також у результаті посилення вітру було знеструмлено 130 населених пунктів. Для відновлення електропостачання задіяні аварійні бригади.

За даними ДСНС, усього до аварійно-рятувальних робіт було залучено 105 одиниць техніки та 278 людей особового складу.

Останнє редагування 10 жовтня 2023, 16:48

Відео

Фотогалерея

0
репостів
0
репостів