Провели навчання з гасіння умовної пожежі

Автор 30 вересня 2013, 17:49
Днями у Шепетівці, на просп. Миру, 31, рятувальники провели навчання з гасіння умовної пожежі у багатоповерховому житловому будинку.
Відповідно до тактичного задуму, пожежа виникла в одній з квартир на 7-му поверсі 9-поверхового будинку. Існувала загроза перекидання полум’я на сусідні квартири та вище розташовані поверхи. Загоряння призвело до задимлення на сходовій клітці, що унеможливило самостійну евакуацію мешканців будинку.

До гасіння були залучені 2 відділення чергового караулу 21-ї Державної пожежно-рятувальної частини на автоцистерні та автодрабині, які оперативно ліквідували умовну пожежу та евакуювали мешканців будинку.

Також, до навчань залучалися представники місцевих органів виконавчої влади, управління житлово-комунального господарства та служби взаємодії міста.

У ході проведення навчань було перевірено наявність під’їзних шляхів до будинків, стан зовнішнього протипожежного водопостачання, порядок оповіщення та евакуації населення з небезпечної зони. По завершенню практичних відпрацювань було проведено навчання населення діям у разі виникнення пожеж у багатоповерхових будинках.
0
репостів
0
репостів