Ще одна жінка обікрала пенсіонерку, на цей раз в Судилкові

Автор 24 лютого 2021, 15:32

Події мали місце у с. Судилків Шепетівського району. Скориставшись відсутністю в будинку потерпілої, раніше судима шепетівчанка викрала у пенсіонерки 3 тисячі гривень. За скоєне зловмисниці може загрожувати до 6 років позбавлення волі.

Потерпіла і підозрювана були знайомі між собою. Напередодні вчинення крадіжки зловмисниця завітала до пенсіонерки «на розвідку». Пропонувала допомогу по господарству і таке інше. А 9 лютого підозрювана, скориставшись відсутністю в будинку потерпілої, проникла всередину і викрала 3 тисячі гривень.

Виявивши відсутність грошей, пенсіонерка звернулась за допомогою до працівників поліції.

Правоохоронці провели першочергові слідчо-оперативні заходи і того ж дня встановили особу зловмисниці. Нею виявилась 40-річна шепетівчанка. Жінка раніше вже притягувалась до кримінальної відповідальності за аналогічні злочини у Рівненській області.

Наразі слідчі вже оголосили зловмисниці про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає до 6 років позбавлення волі. Правоохоронці перевіряють її на причетність до вчинення аналогічних злочинів.

Нагадаємо, що 2 дні тому, за подібних обставин, інша жінка обікрала подружжя пенсіонерів в Шепетівці, поки ті поралися по господарству.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

Останнє редагування 24 лютого 2021, 15:39
0
репостів
0
репостів