Жінка обікрала подружжя пенсіонерів, поки ті поралися по господарству

Автор 22 лютого 2021, 13:17

 На Шепетівщині поліцейські оперативно встановили особу жінки, яка обікрала подружжя пенсіонерів.Завдяки тому, що жінку швидко розшукали, усі викрадені гроші у неї вилучили.

Повідомлення про крадіжку грошей надійшло до співробітників Шепетівського райуправління поліції від дочки потерпілих. Жінка розповіла, що з будинку її 70-річних батьків невідома особа викрала 2 з половиною тисячі доларів, 9 тисяч гривень та 30 євро.

В обідню пору старенькі працювали по господарству, дверей не зачиняли. Зловмисниця непомітно проникла до їхнього будинку, з шафи дістала усі заощадження і так само непомітно намагалася покинути господарство. Проте натрапила на господиню і всіляко намагалася відволікти її увагу розмовами про купівлю пір’я і горіхів.

Після того, як непрохана гостя поїхала геть, господиня перевірила будинок, виявила зникнення грошей і одразу ж зателефонувала до дочки.

Поліцейські провели ряд оперативно-розшукових заходів і за кілька годин вже встановили особу зловмисниці. Нею виявилась 30-річна жителька м. Шепетівка. В її оселі правоохоронці провели обшук і вилучили викрадені гроші.

Наразі зловмисниці вже оголосили про підозру за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає до 6 років позбавлення волі. Правоохоронці перевіряють підозрювану на причетність до вчинення аналогічних злочинів.

0
репостів
0
репостів