Автобус ледве не згорів

Автор 23 червня 2013, 14:48

Вчора близько 16.00 біля перехрестя вулиці Першотравневої та Проспекту Миру зайнявся полум'ям автобус виробництва Gräf & Stift, спалахнув моторний відсік.

На щастя пожежу вдалось ліквідувати власними силами і допомога пожежників не знадобилась. Щоправда тут варто зазначити декілька обурливих моментів.

По-перше, зі слів свідків пожежу помітив водій через дзеркало огляду салону, 2 чоловіків, які сиділи безпосередньо над джерелом займання, не повідомили водія про пожежу навіть тоді коли полум'я вже палало і в салон почав поступати їдучий дим. Важко пояснити таку байдужість не лише відносно інших пасажирів автобуса, але й відносно самих себе.

По-друге, вогнегасника в руках водія чомусь не виявилось. Чи він не згадав про нього в шоковому стані, чи його не було взагалі, чи він був не заправлений невідомо.

По-третє, вразила реакція людей. Пожежу гасив лише один водій проїжджаючої повз машини, який залишився небайдужчий і своїм автомобільним вогнегасником самотужки ліквідував полум'я. Інші машини лише призупинялись і їх водії з цікавістю спостерігали за процесом. Інші свідки події також не поспішали з допомогою, лише подіставали мобільні телефони та фотоапарати і знімали подію.

В свою чергу хочемо подякувати небайдужому водію Авдєєву Денису Володимировичу за мужність, яку він проявив в цій ситуації. Але з другого боку запитати шепетівчан, як можна бути такими байдужими?

 

Останнє редагування 19 жовтня 2013, 17:37

Відео

0
репостів
0
репостів