Селянин, який умисно вдарив в обличчя дружину, щиро розкаявся у суді

Автор 10 листопада 2020, 12:48
Селянин, який умисно вдарив в обличчя дружину, щиро розкаявся у суді Фото ілюстративне

Шепетівським міськрайонним судом Хмельницької області ухвалено вирок, яким затверджено угоду про примирення у кримінальному провадженні, укладену між потерпілою та обвинуваченим.

Жителя Шепетівського району визнано винуватим у вчиненні кримінального проступку, передбаченого частиною першою статті 125 (заподіяння умисного легкого тілесного ушкодження) Кримінального кодексу України та призначено йому покарання у виді штрафу в розмірі 30 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 510 гривень.

Згідно з вироком суду, 12 жовтня 2020, обвинувачений, перебуваючи на проїзній частині дороги, неподалік с. Рилівка Шепетівського району, зустрів свою дружину та вступив з нею в словесний конфлікт, який виник на грунті особистих неприязних відносин. Під час сварки з дружиною обвинувачений, утримуючи її за плече, умисно наніс один удар кулаком в виличну ділянку голови, після чого у конфлікт втрутився син та припинив неправомірні дії.

В результаті вищевказаних умисних протиправних дій обвинуваченого потерпілій спричинено тілесні ушкодження легкого ступеня тяжкості.

Обвинувачений в судовому засіданні свою вину у вчиненні кримінального проступку визнав повністю, щиро розкаявся у вчиненому, попросив вибачення у потерпілої.

Вирок законної сили не набрав і може бути оскаржений до Хмельницького апеляційного суду.

Нагадаємо, згідно зі статтею 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

За повідомленням пресслужби суду

Останнє редагування 10 листопада 2020, 13:00
0
репостів
0
репостів