У Шепетівці внаслідок ДТП травмовано жінку

Автор 31 серпня 2020, 09:57

Подія трапилася неподалік садочку "Казка" опівдні в суботу, 29 серпня, по вулиці Судилківська. За словами очевидців, водій "летів" на швидкості просто у жінок - матір та дочку, які якраз переходили пішохідний перехід.

Автомобіль марки Opel Omega рухався з міста в сторону Судилкова. У цей час 2 жінки, які перетинали дорогу на пішохідному переході помітили як прямо на них, на великій швидкості мчить авто. Одна з жінок, бачачи, що автомобіль їде прямо на іншу, штовхнула її аби уникнути зіткнення. Цим самим врятувала своїй дочці життя.

Потерпіла швидко почала відходити назад, але тут водій опеля почав маневрувати на скоїв наїзд на матір. Внаслідок зіткнення, потерпілу ударом відкинуло на тротуар. На місце ДТП одразу приїхали поліція та швидка. 51-річну жінку госпіталізували до травматологічного відділення Шепетівської ЦРЛ, у неї діагностували важкий перелом лівого плеча, а також підозру на перелом кісток тазу.

За інформацією сектору комунікації поліції Хмельницької області водій - 26-річний житель с. Пліщин, місце аварії не покинув. Очевидці розповідають, що під час аварії дорога була вільною, автомобілів на узбіччі не було. Тож, чому водій не побачив у денний час на відкритій ділянці двох жінок, вчасно не оминув їх та не збавив швидкості, залишається загадкою.

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Наразі правоохоронці встановлюють усі обставини події.

Ми зі свого боку закликаємо шепетівчан бути обачними на дорозі, навіть якщо ви вже здійснююєте рух по переходу у встановленому для цього місці, адже пішохідний перехід не може бути гарантією вашої безпеки.

Останнє редагування 31 серпня 2020, 11:06
0
репостів
0
репостів