У Шепетівці затримали неповнолітніх, які скоїли розбійний напад

Автор 24 червня 2020, 14:22

Зловмисники напали на 30-річного шепетівчанина, побили його і відібрали мобільний телефон. Працівники Шепетівського відділу поліції буквально впродовж кількох годин вирахували і затримали нападників. Викрадений мобільний у них вилучили.

Учора, 23 червня, близько 4-ї години ранку до Шепетівського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що по проспекту Миру поблизу магазину «Корона» двоє невстановлених молодиків напали на 30-річного місцевого жителя, побили його і відібрали мобільний телефон «Honor 8X».

Свідок події описала нападників. Поліцейські опрацювали відео з усіх можливих довколишніх камер спостереження і встановили зловмисників, а за декілька годин і затримали їх. Викрадений мобільний телефон вилучили.

24062004

Розбійниками виявились двоє місцевих підлітків 16 і 17 років. Їх затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. За даним фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про оголошення затриманим підозри і обрання їм запобіжного заходу.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

0
репостів
0
репостів