П'ятниця, 22 березня 2019 — Сайт міста Шепетівка

Сьогодні, 22 березня, під час позачергової сесії Шепетівської районної ради депутати підтримали визнання рішення про реорганізацію Вузлової лікарні таким, яке втратило чинність. А це означає, що заклад таки й надалі обслуговуватиме населення району.

Шепетівські баскетболісти здобули срібло на Кубку Хмельниччини
Розділ Спорт

15-17 березня 2019 року в місті Хмельницький відбувся Кубок Хмельницької області з баскетболу серед чоловічих команд 2019. Учасники Кубку 8 команд: 6 команд з м. Хмельницького + команда з  Полонного та Шепетівки.

21-го березня в усьому світі відзначають Міжнародний день лісу який проходить під гаслом «Ліси та освіта».Саме в цей день в Україні розпочинається Всеукраїнська акція «Майбутнє лісу в твоїх руках» яка буде тривати до Дня довкілля який цього року відзначають 20 квітня.

У лютому 2019 р. Шепетівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №6 стала учасником Міжнародного проекту «Демократична школа: програма підтримки освітніх реформ в Україні», який реалізовує Європейський центр ім. Вергеланда (Норвегія) у співпраці з Міністерством освіти і науки України та Радою Європи. Програма сприятиме впровадженню змін у школі з метою виховання активних громадян, які поважають права людини шляхом:

  • формування культури демократії в усіх учасників освітнього процесу;
  • навчання учнів, вчителів, адміністрації;
  • залучення батьків до всього, що робить школа;
  • інтеграції школи та громади.

З метою реалізації Програми 20-21 березня 2019 р. до закладу приїхали тренери проекту Світлана Побережник (Житомир) та Вячеслав Долід (Рівне), які презентували для громадськості міста зміст Прогами «Демократична школа».

Було сформовано команду (робочу групу за участі учнів, батьків, вчителів, адміністрації), яка у тренінговій формі працювала над інструментом розвитку школи, провела діагностику шкільного середовища. Це дало змогу окреслити траекторію руху Шепетівської ЗОШ №6 до впровадження принципів демократії в освітньому процесі. 

Шепетівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №6

До Шепетівського міськрайонного суду Хмельницької області надійшов обвинувальний акт стосовно раніше судимої громадянки К., яка обвинувачується у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною третьою статті 185 (таємне викрадення чужого майна (крадіжка), вчинене повторно) Кримінального кодексу України.

0
репостів
0
репостів