У Шепетівці на пішохідному переході збили жінку

Годину тому неподалік Шепетівського коледжу ПДАТУ, що по Проспекту Миру сталась ДТП. Водій сріблястого автомобіля Skoda Octavia A7 на пішохідному переході збив жінку.

Вже за десяток хвилин на місце події прибула карета швидкої допомоги, яка забрала жінку без свідомості до лікарні. На місці досі лишилась чимала калюжа крові.

За інформацією сектору комунікації поліції Хмельницької області встановлено, що 41-річний житель села Лозичне, керуючи автомобілем «Skoda Octavia», не врахував дорожньої обстановки та допустив наїзд на 74-річну місцеву жительку, яка перетинала дорогу по нерегульованому пішохідному переходу. 

У результаті ДТП пенсіонерка отримала тілесні ушкодження і була госпіталізована до відділення інтенсивної терапії Шепетівської центральної районної лікарні. На даний момент стан жінки важкий. В неї діагностовано закриту черепно-мозкову травму та множинну політравму.

За даним фактом працівники поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України і наразі встановлюють усі обставини події.

Останнє редагування 24 червня 2020, 13:01

Відео

0
репостів
0
репостів