У Шепетівці судитимуть жителя, який забив співмешканку до смерті

Автор 28 квітня 2020, 17:16

До Шепетівського міськрайонного суду Хмельницької області надійшов обвинувальний акт стосовно місцевого жителя, який обвинувачується у вчиненні кримінального правопорушення,  передбаченого  частиною  другою статті 121 (умисне заподіяння тяжких тілесних ушкоджень,що спричинили смерть потерпілого) Кримінального кодексу України.

Досудовим слідством встановлено, що 05.11.2019, обвинувачений, перебуваючи за місцем свого проживання в м. Шепетівка, вступивши в суперечку зі своєю співмешканкою через зловживання нею  алкогольними напоями, наблизився  до неї та наніс численні удари кулаками обох рук та ногами  по голові, тулубу, кінцівках та животі,  в тому числі не менше трьох ударів у живіт, після нанесення яких жінка залишилась лежати на підлозі, де  у подальшому від отриманих тілесних ушкоджень померла.

Внаслідок вищевказаних умисних дій обвинуваченого потерпілій заподіяно тяжкі тілесні ушкодження  як небезпечні для життя в момент спричинення, що призвели до смерті; тілесне ушкодження середнього ступеня тяжкості, як таке, що спричиняє тривалий розлад  здоров’я; тілесні ушкодження легкого ступеня тяжкості.

Нагадуємо, що санкція ч.2 ст. 121 КК України передбачає призначення  покарання у виді позбавлення волі на строк від  семи до десяти років.

За повідомленням прес-служби суду

0
репостів
0
репостів