Засідання виконкому тепер можуть проходити в режимі відео конференції

Автор 02 квітня 2020, 17:59

Сьогодні відбулось позачергове засідання виконавчого комітету, яке провів міський голова Михайло Полодюк. Учасники засідання розглянули три питання порядку денного.

Першим члени виконавчого комітету розглянули проект рішення про затвердження граничних показників вартості послуг до бюджетної програми з благоустрою міста на 2020 рік.  Рішення викликане збільшенням обсягу робіт, які виконує КП «Шепетівське  ремонтно-експлуатаційне підприємство Шепетівської міської ради» у зв’язку із поширенням коронавірусної хвороби і запровадженням карантинних заходів в Україні.

Далі учасники засідання розглянули питання про затвердження мирової угоди між Шепетівською міською радою та ПрАТ «Шепетівське АТП 16807» у судовій справі за позовом Winbet код Шепетівського АТП до Виконавчого комітету Шепетівської міської ради.

DSC 0367

Важливим рішенням стало внесення змін до регламенту виконавчого комітету. Відповідно до цього рішення засідання виконавчого комітету можуть проводитися в режимі відео конференції (дистанційне засідання). Такі засідання можуть проводитися в умовах запровадження надзвичайної ситуації або надзвичайного стану, спричинених спалахами епідемій та пандемій, що створюють загрозу життю і здоров’ю значних верств населення.

DSC 0370

Також до порядку денного дистанційного засідання можуть включатися виключно питання невідкладного внесення змін до місцевого бюджету, інші питання щодо невідкладних робіт з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій,  спричинених спалахами епідемій та пандемій, а запис дистанційного засідання буде невід’ємною частиною протоколу засідання.

Прес-служба Шепетівської міської ради

Останнє редагування 02 квітня 2020, 18:17
0
репостів
0
репостів