Шепетівські рятувальники на водоканалі провели навчання з цивільного захисту

Автор 07 лютого 2020, 14:03

7 лютого у м. Шепетівка на території місцевого комунального підприємства водопровідно-каналізаційного господарства відбулося спеціальне об’єктове навчання з питань цивільного захисту.

Захід проходив під керівництвом фахівців ДСНС, працівників навчально-консультаційного пункту м. Шепетівка та за участі керівництва об’єкта з наступним тренуванням територіальних формувань цивільного захисту на ввіреному об’єкті.

Під час підготовчого періоду учасники навчалися порядку розроблення навчально-методичної документації, підготовки навчальних місць з відпрацюванням практичних заходів, оцінювання готовності персоналу, що залучається до навчання, засобів імітації, систем управління й оповіщення. Далі було відпрацьовано наявність і справність засобів оповіщення, можливість якнайшвидшого виходу людей із небезпечних приміщень, вміння діяти в екстремальних ситуаціях керівного складу підприємства, оперативність та злагодженість оперативних служб.

0 02 05 5cf7a5c143b40648a3f7c2900f5cdc40be5adfe0462bf445e703155465f1fc50 full

У процесі обговорення результатів тренувань було проаналізовано правильність дій керівного складу підприємства та кожного працівника, виявлення заходів, що сприяють підвищенню надійності роботи обладнання та безпеки персоналу при ліквідації аварії природного та техногенного характеру.

Шепетівський районний сектор
ГУ ДСНС у Хмельницькій області

0
репостів
0
репостів