Карантин для початкових класів оголосили у шепетівській школі-гімназії

Автор 22 січня 2020, 17:47

Сьогодні, 22 січня, відбулось позачергове засідання виконавчого комітету. Члени виконкому розглянули питання щодо тимчасового призупинення освітнього процесу у Шепетівському НВК «ЗОШ І-Ш ступенів – гімназія». Дане рішення викликане збільшенням захворюваності на грип та ГРВІ серед школярів даного навчального закладу.

У  поданні Шепетівського НВК «ЗОШ І-Ш ступенів – гімназія» наголошується про необхідність тимчасового призупинення освітнього процесу через зростання кількості хворих дітей у 1-3 класах. Також у листі  Шепетівського міськміжрайонного відділу ДУ «Хмельницький обласний лабораторний центр МОЗ України» сказано про неблагополучну ситуацію щодо захворюваності на ГРВІ та грип учнів 1-3 класів у вказаній школі.

Після обговорення члени виконкому вирішили тимчасово призупинити освітній процес в 1-3 класах Шепетівського НВК «ЗОШ І-Ш ступенів – гімназія»  з 23 січня по 2 лютого 2020 року.

У разі ускладнення або стабілізації епідемічної ситуації управлінню освіти дозволено на період з 27 січня по 23 березня 2020 року оперативно приймати рішення про тимчасове призупинення чи відновлення освітнього процесу в окремих класах одного або декількох закладах освіти, в одному або декількох закладах освіти за рекомендацією  та погодженням із Шепетівським міськміжрайонним відділом ДУ «Хмельницький обласний лабораторний центр МОЗ України».

Отож, карантин 1-3 класах Шепетівського НВК «ЗОШ – гімназія» розпочнеться 23-го січня і триватиме до 2 лютого.

Прес-служба Шепетівської міської ради

Останнє редагування 22 січня 2020, 17:52
0
репостів
0
репостів