Мешканка Шепетівського району побила свою односельчанку

Автор 06 листопада 2019, 18:10
Мешканка Шепетівського району побила свою односельчанку Фото з мережі Інтернет

До Шепетівського міськрайонного суду Хмельницької області надійшов обвинувальний акт стосовно жительки Шепетівського району, яка обвинувачується у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною другою статті 125 (заподіяння умисного легкого тілесного ушкодження, що спричинило короткочасний розлад здоров’я) Кримінального кодексу України.

Досудовим слідством встановлено, що 12.09.2019, обвинувачена, вступивши у словесний конфлікт із односельчанкою, умисно вдарила її кулаком в обличчя, та, із застосуванням сили рук вирвала частину волосся, після чого підставила свою ногу під ногу потерпілої, яка внаслідок вказаних дій впала на землю, а обвинувачена, у свою чергу, нанесла ще удари ногою в голову та грудну клітку потерпілої.

В результаті протиправних дій обвинуваченої потерпілій заподіяно тілесні ушкодження легкого ступеня тяжкості, як такі, що спричинили короткочасний розлад здоров’я.

Нагадуємо, що санкція ч. 2 ст. 125 КК України передбачає призначення покарання у виді штрафу від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадських робіт на строк від ста п’ятдесяти до двохсот сорока годин або виправних робіт на строк до одного року, або арешту на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до двох років.

За повідомленням прес-служби суду

0
репостів
0
репостів