До 7 років тюрми може отримати шепетівчанин за носіння та зберігання зброї без дозволу

Автор 06 листопада 2019, 12:35
До 7 років тюрми може отримати шепетівчанин за носіння та зберігання зброї без дозволу Фото з мережі Інтернет

До Шепетівського міськрайонного суду Хмельницької області надійшов обвинувальний акт стосовно місцевого жителя, який обвинувачується у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною першою статті 263 (носіння, зберігання, придбання, передача бойових припасів без передбаченого законом дозволу) Кримінального кодексу України.

Досудовим слідством встановлено, що 25.08.2019, обвинувачений, знаходячись на газоні загального користування поряд багатоквартирного будинку, не маючи відповідного дозволу, виявив та придбав один снаряд та два патрони до нарізної стрілецької вогнепальної зброї, після чого переніс та зберігав у підсобному приміщенні.

Надалі обвинувачений переніс снаряд і патрони до магазину, де продемонстрував ці боєприпаси відвідувачам торговельного закладу та передав їх М., який викинув їх неподалік та повідомив працівників поліції про факт незаконного носіння, зберігання, придбання та передачі бойових припасів, якими було виявлено та вилучено їх за результатами проведених оглядів місця події.

Нагадуємо, що санкція ч. 1 ст. 263 КК України передбачає призначення покарання у виді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

За повідомленням прес-служби суду

0
репостів
0
репостів