Побив двох поліцейських та загримів за ґрати

Автор 19 серпня 2019, 22:13

 До Шепетівського міськрайонного суду Хмельницької області надійшов обвинувальний акт стосовно громадянина Р., який обвинувачується у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною другою статті 345 (умисне заподіяння працівникам правоохоронного органу умисних легких тілесних ушкоджень у зв’язку з виконанням цими працівниками службових обов’язків) Кримінального кодексу України.

Досудовим слідством встановлено, що Р., 03.07.2019, в нічний час, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, наніс один удар кулаком в обличчя потерпілому -  поліцейському патрульної поліції Шепетівського ВП П., після чого наніс один удар кулаком в обличчя потерпілому В. – поліцейському патрульної поліції Шепетівського ВП, які виконували свої службові обов’язки щодо забезпечення публічної безпеки і порядку в публічних місцях.

В результаті протиправних дій обвинуваченого потерпілому П. заподіяно легкі тілесні ушкодження, потерпілому В. заподіяно тілесні ушкодження легкого ступеня тяжкості, як такі, що спричиняють короткочасний розлад здоров’я.

Обвинуваченому обрано запобіжний захід – тримання під вартою.

Нагадуємо, що санкція ч. 2 ст. 345 КК України передбачає призначення покарання у виді обмеження волі на строк до п’яти років або позбавленням волі на той самий строк.

За повідомленням прес-служби суду

0
репостів
0
репостів