Обікрав та намагався зіштовхнути до річки пенсіонерку

Автор 11 серпня 2019, 12:34

Працівник кримінальної поліції Шепетівського ВП Андрій Звєзда проходив через місцевий пустир, коли побачив, як невідомий зловмисник б’є і намагається зіштовхнути до річки пенсіонерку. Поліцейський вмить вже був на місці злочину, затримав розбійника та викликав на місце слідчо-оперативну групу.

Подія мала місце 8 серпня, близько 14.00 години в місті Шепетівка на міському пустирі, що по вулиці Річній. 67-річна місцева жителька з покупками йшла у своїх справах, коли до неї несподівано підбіг незнайомець, почав бити, виривати сумку і пакети з рук і намагався зіштовхнути у яр до річки.

Випадковим свідком злочину став працівник кримінальної поліції місцевого відділу Андрій Звєзда. Поліцейський негайно кинувся на місце злочину і затримав розбійника та викликав на місце слідчо-оперативну групу.

Викрадені речі жінці повернули. У неї діагностували забої та струс головного мозку, проте, на щастя, обійшлось без госпіталізації.

Нападником виявився 37-річний житель району, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки. Його затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає до 7 років позбавлення волі. Наразі слідчі дії тривають.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

0
репостів
0
репостів