Крав кабель разом із обдуреним неповнолітнім, але був схоплений на гарячому

Автор 06 травня 2019, 15:41

До Шепетівського міськрайонного суду Хмельницької області надійшов обвинувальний акт стосовно громадянина С., який обвинувачується у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною третьою статті 15 частиною третьою статті 185 (незакінчений замах на таємне викрадення чужого майна (крадіжка), поєднана із проникненням у інше сховище) Кримінального кодексу України.

Досудовим слідством встановлено, що С., 31.03.2019 року, зловживаючи довірою малолітнього Д., переконав останнього піти з ним, ввівши його в оману про намір прогулянки по вулицях м. Шепетівка, на що малолітній погодився.

Взявши за місцем свого проживання викрутку та металеві кусачки, які мав намір використати як засоби для демонтажу кабелю, прийшов до території столярного цеху Державного підприємства «Шепетівське лісове господарство».

Намагаючись викрасти кабель типу «КГ 4,4 мм», обвинувачений демонтував його та стягував з кран-балки, маючи намір викрасти його та покинути місце вчинення злочину, проте з причин, що не залежали від його волі, не вчинив усіх дій, які вважав необхідними для доведення злочину до кінця, оскільки був виявлений працівником даного підприємства.

За повідомленням прес-служби суду

0
репостів
0
репостів