У Шепетівці сьогодні падають дерева та білборди

Автор 11 березня 2019, 16:25
У Шепетівці сьогодні падають дерева та білборди Фото Валерія Мельничук‎а

Вже другий день на Хмельниччині спостерігаються пориви вітру швидкістю подекуди до 25 м/с. Руйнівна сила буревію нанесла значної шкоди області та нашому місту зокрема.

Якщо вчора вітер великої шкоди не натворив, то сьогодні ми цілий день отримуємо повідомлення про повалені дерева, пошкоджені білборди чи навіть вирвані у під'їзді двері. 

 

Дерева повалило в міському парку, неподалік кафе "Рандеву", на перехресті вулиці Судилківської та 400-річчя Шепетівки, біля перехрестя вулиці Чкалова та Героїв Небесної Сотні. На виїзді з Шепетівки, разом з основою вирвало із землі білборд. 

На щастя, в усіх випадках обійшлося без жертв. Проте, за даними ГідроМетцентру погіршення погодних умов зберігатиметься й надалі.  У зв’язку із цим Державна служба України з надзвичайних ситуацій Хмельниччини закликає громадян триматися подалі від дерев, елементів конструкцій будівель та споруд, біл-бордів, електричних проводів, адже в разі руйнування чи падіння вони можуть стати потенційними вбивцями, або важко травмувати тих, хто поряд.

Шановні батьки! Стежте за тим, аби ваші діти в негоду знаходились вдома. Ваша обережність вбереже їх від ймовірного лиха!

0
репостів
0
репостів