Чоловік на викрадених конях в’їхав у припаркований автомобіль

Автор 26 лютого 2019, 13:08
Чоловік на викрадених конях в’їхав у припаркований автомобіль Фото — «День за днем»

Досить курйозне ДТП сталося вчора ввечері в Шепетівці. 24-річний чоловік, викравши пару коней, на такій швидкості мчав містом, що зіткнувся з припаркованим біля тротуару «Audi», від чого автомобіль аж відкинуло убік. Зловмисника затримали неподалік. Тепер йому доведеться відповідати і за крадіжку, і за ДТП.

Наприкінці робочого дня 57-річний потерпілий зайшов у гості до товариша, а коней прив’язав на вулиці. Та невдовзі до хати забіг сусід господаря і повідомив, що коней вкрали. Чоловіки одразу ж кинулись навздогін.

А зловмисник на такій швидкості утікав, що протаранив підводою припаркований на узбіччі автомобіль, від чого той аж відкинуло убік. Злодій залишив коней і намагався загубитися у дворах 9-поверхівок, але потерпілий з товаришами наздогнали його і викликали працівників поліції. 

Патрульні склали на чоловіка адмінпротокол за вчинення ДТП без потерпілих, а слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає до 5 років обмеження або позбавлення волі. До речі, незважаючи на молодий вік, чоловік уже відбував покарання у місцях позбавлення волі за розбійний напад. Наразі правоохоронці перевіряють його на причетність до вчинення інших злочинів.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

0
репостів
0
репостів