В куртці знайшла ключик, а в хаті гроші та мобільний телефон

Автор 10 жовтня 2018, 11:41

Вчора, 9 жовтня 2018 року, Шепетівським міськрайонним судом Хмельницької області ухвалено вирок, яким М. визнано винуватою у скоєнні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 185 (таємне викрадення чужого майна (крадіжка), поєднане з проникненням у житло) КК України і призначено покарання у виді позбавлення волі строком 3 (три) роки.

На підставі ст. 75 КК України звільнено від відбування покарання з випробовуванням з іспитовим строком на 2 (два) роки з покладенням обов’язків періодично з’являтися для реєстрації до уповноваженого органу з питань пробації, повідомляти уповноважений орган з питань пробації про зміну місця проживання, роботи або навчання.

Так, 14 серпня 2018 року, М. через незамкнену хвіртку зайшла на подвір’я домоволодіння, що розташоване в одному із сіл Шепетівського району, де у кишені чоловічої куртки, що висіла біля вхідних дверей вказаного будинку, знайшла ключ від вхідних дверей, яким відкрила замок та проникла у будинок, закрившись з середини.

Будучи впевненою, що її ніхто не помітив, таємно викрала з будинку належні потерпілій кошти та мобільний телефон на загальну суму 4684 грн. За словами обвинуваченої, почувши, що хтось намагається відчинити двері, через які вона зайшла у будинок, через інші двері вийшла з будинку та поїхала в м. Шепетівку.

В судовому засіданні обвинувачена свою вину у скоєнні інкримінованого злочину визнала повністю, щиро розкаялася, попросила вибачення у потерпілої, повністю відшкодувала завдану шкоду.

Вирок законної сили не набрав і може бути оскаржений до Хмельницького апеляційного суду.

За повідомленням прес-служби суду

0
репостів
0
репостів