Засудили за крадіжку - почав торгувати метадоном

Автор 17 вересня 2018, 16:22

До Шепетівського міськрайонного суду Хмельницької області надійшов обвинувальний акт відносно місцевого жителя П., який обвинувачується у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.1, 2 ст. 307 КК України.

Досудовим слідством встановлено, що П., будучи засудженим в 2017 році за крадіжку до покарання у виді 3 років позбавлення волі, на підставі ст. 75 КК України звільнений від відбування покарання з іспитовим строком 1 рік, під час відбуття покарання на шлях виправлення не став та вчинив нові злочини.

Так, П. придбав наркотичний засіб – метадон з метою його подальшого збуту.

У подальшому обвинувачений, за попередньою домовленістю, зустрічався із легендованими особами, які передавали П. заздалегідь ідентифіковані грошові кошти за придбання наркотичного засобу. П. повідомляв, що наркотичний засіб згодом передасть їм на цьому ж місці. Повертавшись до легендованих осіб, збував паперовий згорток із порошкоподібною речовиною білого кольору, яка містить у своєму складі наркотичний засіб – метадон.

Крім того, 23.07.2018 року, під час проведення обшуку П., в кишені виявлено та вилучено порошкоподібну речовину білого кольору у паперовому згортку, яка згідно висновку експертизи наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів та прекурсорів містить у своєму складі наркотичний засіб – метадон, який відноситься до наркотичних засобів масою 0,0988 г., який обвинувачений придбав у невстановленої особи та зберігав з метою збуту.

За повідомленням прес-служби суду

0
репостів
0
репостів