Вчора у Шепетівці сталось дві пожежі, один чоловік травмувався

Автор 08 вересня 2018, 17:04

7 вересня об 11:38 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу  господарчої будівлі на вул. Генерала Шухевича в місті Шепетівка.

Негайно на місце події прибуло чергове відділення вогнеборців 21-ї державної пожежно-рятувальної частини. На момент прибуття надзвичайників пожежа поширилась на площу 20 кв.м. В складі ланки газодимозахисної служби рятувальники приступили до гасіння пожежі.

Завдяки оперативним і професійним діям бійців ДСНС, пожежу вдалося локалізувати об 11:47 та ліквідувати об 11:50 не допустивши поширення полум’я на поряд розташований житловий будинок.

Ймовірна причина пожежі - порушення правил пожежної безпеки під час експлуатації побутових газових приладів.

В наслідок пожежі постраждав  56-ти річний власник домоволодіння, який самостійно намагався ліквідувати пожежу та при цьому отримавши опіки кінцівок рук.

Цього ж дня о 13:17 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що в м.  Шепетівка на вул. Толстого горить господарча будівля.

До місця виклику прибули вогнеборці 21-ї державної пожежно-рятувальної частини. В складі ланки газодимозахисної служби рятувальники приступили до гасіння пожежі.

Завдяки оперативним і професійним діям бійців ДСНС, пожежу площею 15 кв.м локалізували о 13:26 та ліквідували о 13:28 не допустивши поширення полум’я на поряд розташований житловий будинок.

Ймовірна причина пожежі - порушення правил  пожежної безпеки під час користування пічним опаленням.

Загиблих та травмованих на пожежі не було.

Шепетівський районний сектор ГУ ДСНС України у Хмельницькій області

0
репостів
0
репостів