Збрехав у суді - потрапив на лаву підсудних

Автор 04 вересня 2018, 16:09

До Шепетівського міськрайонного суду Хмельницької області надійшов обвинувальний акт відносно місцевих жителів В., С. та П., які обвинувачуються у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 185, ч. 2 ст. 384 КК України.

Досудовим слідством встановлено, що В., будучи раніше засудженим за злочини проти власності, 29.04.2018 року, за попередньою змовою з П. та С. проник на подвір’я одного із домоволодінь, де знайшовши металевий предмет, віджав вікно у будинку.

Після проникнення всередину будинку В. спільно з С. викрали майно на загальну суму 14 343, 39 грн., чим спричинили потерпілій майнової шкоди. Викрадене передали через вікно П., який залишився їх чекати.


Реклама: У здоровому сні має значення не лише час та обстановка, і навіть не ліжко. Головне для здорового сну - це правильний матрац. На нашому сайті https://sleepexpert.com.ua/catalog/sleep-fly-organic/ ви можете придбати не лише зручні ортопедичні матраци, але і також екологічно чисті, які не виділяють жодних речовин при нагріванні від людського тіла. Не економте на здоров'ї та спіть солодко, немов немовля.


Крім того, в червні 2018 року на мобільний телефон В. зателефонував Є. та попросив дати неправдиві свідчення в якості свідка під час судового засідання у кримінальному провадженні по обвинуваченню Є. у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 185 КК України.

Так, перебуваючи 03.07.2018 року, В. в залі судових засідань Шепетівського міськрайонного суду під час допиту як свідка, під присягою, будучи попередженим суддею про кримінальну відповідальність за ст. 384 КК України, діючи в інтересах обвинуваченого Є., надав суду неправдиві показання щодо обставин справи, чим намагався перешкодити встановленню істини.

Нагадаємо, що санкція ч. 2 ст. 384 Кримінального кодексу України передбачає покарання у виді виправних робіт на строк до двох років або обмеження волі на строк до п’яти років, або позбавлення волі на строк від двох до п’яти років.

За повідомленням прес-служби суду

Останнє редагування 04 вересня 2018, 16:23
0
репостів
0
репостів