Потайки віднесла телефон знайомого у ломбард

Автор 11 серпня 2018, 02:44

Події, що посадили 41-річну жінку на лаву підсудних Шепетівського міськрайонного суду, розгорталися у червні цього року в одній із шепетівських квартир. До обвинуваченої на гостину прийшов знайомий – і на кухні розпочалося застілля. Не минуло й години, як чоловік заснув, а жінка забрала його телефон, що заряджався поряд на скрині, й одразу понесла до ломбарду. За сучасний гаджет вторгувала 1 тис. грн.

Чи так розгорталися події того ранку, з’ясовуватиме Феміда, правоохоронці ж інкримінують їй ч. 1 ст. 185 КК України – крадіжка. Санкція статті передбачає покарання штрафом від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до трьох років.

Нагадаємо, згідно зі статтею 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Прес-служба Апеляційного суду Хмельницької області

0
репостів
0
репостів