Учора ввечері горіло приміщення інтернет-провайдера "Фрінет"

Автор 27 лютого 2018, 13:01

26 лютого о 21:27 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу у приміщенні обслуговування абонентів ТОВ «Фрінет» в м. Шепетівка на вул. Островського. На місце події було направлено відділення вогнеборців 21-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Шепетівка.

Працівники ДСНС пожежу площею 35 кв. м локалізували о 21:34ліквідували – о 21:39. Рятувальникам вдалося врятувати будівлю та не допустили перекидання вогню на сусідні будівлі.

Ймовірна причина виникнення пожежі  - коротке замикання електромережі.

Матеріальні втрати від пожежі ще підраховуються, але вони будуть чималі. Адже окрім абонентського відділу, в приміщенні знаходилось багато серверного обладнання. Для прикладу ви можете глянути на сайті скільки коштує один бізнес-комутатор Cisco Small Business. А їх там стояло далеко не пару.

Через пожежу у всіх абонентів цього провайдеру зник інтернет, на їх офіційному сайті повідомили, що планують відновити роботу через 24 години.

Треба віддати належне, інженери провайдера не підвели і відновили інтернет фактично за добу. Ось що написав один з інженерів у нас на сайті з цього приводу.

Шановні друзі, станом на 20-30 відновлювальні роботи завершено. Сьогодні увечері у деяких абонентів можуть спостерігатися проблеми з швидкістю, що пов'язані з деякими технологічними нюансами, які, на жаль, ми зможемо виправити лише завтра вранці. Також повідомляємо, що за 27.02 і 28.02 абонплата всім абонентам Шепетівського ЦОА нараховувати не буде.
Дякуємо за терпіння та розуміння. Окрема подяка пожежникам за професіоналізм та відповідальність, а також абонентам, які протягом дня підходили до офісу та висловлювали нам свою підтримку. Дякуємо, що ви з нами.

Нагадаємо, що Компанія Фрінет, що надає провайдерські послуги під торговою маркою О3, належить київским бізнесменам Олександру та Сергію Бурякам, один з яких неодноразово балотувався в народні депутати по нашому округу. У Шепетівці почали надавати свої послуги з 2014 року.

Шепетівський районний сектор ГУ ДСНС у Хмельницькій області

Останнє редагування 22 листопада 2018, 02:09
0
репостів
0
репостів