На Шепетівщині поліцейські відпрацювали операції «Сирена» та «Заручник».

Автор 27 січня 2018, 18:08

27 січня 2018 року на лінію «102» чергової частини Шепетівського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що поблизу с. Серединці Шепетівського району невідомі особи здійснили напад на автомобіль. За легендою, двоє невідомих осіб зі зброєю заволоділи транспортним засобом та захопили заручника. Після цього з місця пригоди зникли.Про деталі навчання повідомив начальник Шепетівського ВП ГУНП Шкіндюк Василь.

Після отриманого повідомлення, за рішенням керівництва Шепетівського ВП ГУНП в Хмельницькій області, було введено в дію спеціальний оперативний план під умовною назвою «Сирена» та зібрано по тривозі особовий склад. Отримавши орієнтування від керівника, пройшовши інструктаж, виставивши пости, поліцейські вирушили на пошуки злочинців. За деякий час вдалося вийти на їх слід. Втікаючи від переслідування, за «сценарієм», зловмисники захопили заручника.

Штурмовою групою було затримано осіб та звільнено заручника. 

В ході навчання поліцейські на практиці відпрацювали свої дії за оперативними планами "Сирена" та "Заручник".

Головною метою навчань стало вдосконалення практичних навичок поліцейських, налагодження взаємодії підрозділів та служб, застосування на практиці теоретичних знань щодо організації, тактики проведення спецоперацій та алгоритму дій під час введення оперативних планів «Сирена» та «Заручник».

Перевірити свої професійні навички, проаналізувати хід заходів та зробити висновки щодо подальшого вдосконалення спільних дій, поліцейські мали змогу після введення навчальної тривоги.

0
репостів
0
репостів