Шепетівський райсуд виніс вирок крадію благодійних внесків

Автор 03 листопада 2017, 01:01

Шепетівський районний суд сказав своє слово у справі про масове викрадення благодійних внесків. Про ці злочини ми писали ще в січні цього року.

І ось, як повідомила Прес-служба Апеляційного суду Хмельницької області,  суд вирішив, що обвинувачений 27-річний славутчанин винен  у вчиненні злочинів, передбачених ч. 1 ст. 186 Кримінального кодексу України (відкрите викрадення чужого майна (грабіж), ч. 3 ст. 186 ККУ (відкрите викрадення чужого майна (грабіж), вчинене повторно , поєднане з проникненням у інше приміщення), ч. 3 ст. 185 ККУ (таємне викрадення чужого майна (крадіжка), вчинене повторно, поєднане з проникненням у інше приміщення), ч2 ст. 15, ч 3 ст. 186 ККУ (закінчений замах на відкрите викрадення чужого майна (грабіж), вчинене повторно , поєднане з проникненням у інше приміщення).  За ці злочини суддя призначила покарання у вигляді 5 років позбавлення волі.

Поки вирок не набрав законної сили, молодий чоловік залишатиметься під вартою і має право оскаржити його в апеляційній інстанції.  

Нагадаємо, правоохоронці нарахували близько 20 епізодів грабежу і крадіжки скриньок з благодійними внесками у Славуті і Шепетівці. Вину обвинуваченого у цих злочинах суд визнав доведеною.

 

0
репостів
0
репостів